Je kunt je pakketje retour sturen via PostNL. Je dient je pakketje te adresseren aan :

FC Millie

Zonnebloemstraat 71a

3051 ST Rotterdam

Omdat de retourkosten voor eigen rekening zijn, dient het als een nieuw pakketje verzonden te worden. We adviseren altijd je pakketje met een track en trace code te versturen. Deze code dien je te bewaren. Mocht er wat gebeuren met je pakketje, dan kun je altijd achterhalen waar het pakketje zich bevindt.

Als je bestelling goed afgerond is, dan ontvang je van ons automatisch een bevestigingsmail. Als je voor het eerst bij ons besteld, dan kan het zijn dat deze mail bij de spam inbox binnenkomt. Dit gebeurt regelmatig, omdat wij wellicht nog een onbekende afzender zijn.

Als je een bestelling plaatst op een werkdag voor 15:00 uur dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Verzenden geschied via Post NL.

We doen er uiteraard alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Mochten er desondanks toch klachten ontstaan, dan kunt u dit per mail melden. U kunt een email sturen naar info@fcmillie.com. Noteer hierin duidelijk de aard van de klacht, het ordernummer indien van toepassing en uw contactgegevens. Wij zullen u klacht binnen 5 werkdagen in behandeling nemen.

FC millie heeft geen fysieke winkel, wilt u de bestelling echter ophalen dan kan dat, op afspraak, aan het vestigingsadres. Dit is echter alleen mogelijk na het maken van een afhaalafspraak.

Uw webshopbestelling kunt u betalen via ideal, creditcard, bankoverschrijving en Klarna.